Никога не е късно човек да открие любовта!

На 92 години медийният магнат Рупърт Мърдок я намери в лицето на тъщата на Роман Абрамович - Елена Жукова. Пътищата им се пресичат, благодарение на третата съпруга на Мърдок - Уенди Денг, информира "Daily Mail". Впоследствие Мърдок наема яхта и двамата с Елена обикалят Средиземно море.

Миналия месец пък бил забелязан да обядва в ресторант "Da Adolfo" в Позитано. Синът му Лахлан и бившата му жена се присъединили към него, плавайки с новата си яхта, а в компанията му са били още - неговата дъщеря Елизабет и съпругът ѝ Кийт Тайсън.

Иначе за жената до Рупърт се знае, че е биолог и специалист по диабет. Живее в Америка повече от три десетилетия, след като напуска Русия през 1991 г. заедно с дъщеря си. С два развода. Преди да се пенсионира, работи в звеното за медицински изследвания в Калифорнийския университет.

Мърдок пък е собственик на "The Wall Street Journal", "New York Post" в САЩ, "The Sun", "The Times" в Обединеното кралство и на книгоиздателството "Harper Collins". Той също е с няколко брака зад гърба си.

Дир.бг