Ал Пачино е потърсил помощта на известен екип от холивудски адвокати, който да му помогне в съдебната битка срещу Нур Алфала. Те ще подадат искане в съда за пълно попечителство над новороденият син на актьора и Алфала, съобщава "Daily Mirror".

Ал и Нур за първи път започнаха да се срещат през април 2022 г. и станаха родители през  този юни. Говори се обаче, че Ал е бил "изненадан" от новината, че ще имат дете. Сега Нур искала да има съдебен процес, който да определи попечителството и подробностите за издръжката на детето. В отговор на действията ѝ Пачино наел Адам Филип Липсик.

Адам има кантора в "Hersch Mannis" в Бевърли Хилс. За него се казва: "Г-н Липсик е представлявал широка гама от клиенти, от известни артисти и спортисти, до ръководители на компании в сферата на развлекателния бизнес, до родители, които са домакини".

Нур за първи път подаде искане за определяне на родителските отношения миналата седмица, според "RadarOnline". Тя поиска от съда да получи основно попечителство над сина им Роман. В документите Нур предложи с Пачино да споделят законното попечителство над детето, тъй като Ал е посочен като баща. Тя обаче се стреми да запази физическото попечителство над сина си, пише още "Daily Mirror". 

Искането за определяне на родителските отношения е първата стъпка към осигуряване на издръжка на дете. Правни документи, получени от "Blast", разкриват, че холивудският ас е направил "доброволна декларация за родителство", потвърждавайки, че е бащата. След това те ще трябва да преминат през съдебен процес и решението да бъде взето от съдия.

Като част от предложеното споделено попечителство, Ал Пачино ще има законно право на "посещения". Той не е планирал да се обвързва с Алфала и очаква с нетърпение да направят финансово споразумение. Като част от това споразумение Нур е поискала Ал да покрие адвокатските й такси. Това е четвъртото дете на Ал, който каза, че всеки път когато ти се роди дете, е специален. 

/ dir.bg