„Рибката“ - малко семейно магазинче за приготвени на място риба и морски дарове. От местата, на които ти се иска да опиташ от всичко, защото ухае божествено, приготвят ти го майсторски и ти го поднасят с усмивка. Там няма как да сбъркаш, защото с времето собствениците му Ивайло и Милена Белчеви са опознали до съвършенство кулинарното изкуство на приготвянето на морски деликатеси. Аранжировката пък е дело на сина им Белослав, студент по графичен дизайн.

Казват, че трябва много труд, но и без любов не става. И така ежедневно вече десет години те създават своята магия. Държат рибата да е прясна и от чисти водоеми и преди печене я поставят в специална марината с ароматни билки.  Предлагат се лаврак, ципура, хек, пъстърва, скумрия, шаран, толстолоб, сом, бял амур, цаца, сафрид и някои сезонни видове.

"Качеството ни е ресторантско, а цените - като в магазин", казва Ивайло Белчев и допълва, че "Рибката" е интересна симбиоза между магазин, от който можеш да си вземеш готова за консумация храна за вкъщи, и място, където можеш да хапнеш вкусна порция риба с картофки, придружена от безалкохолна напитка или бира.

В обновения магазин „Рибката“ се предлагат сладководна, вкл. дунавска риба, както и такава от Черноморския регион, Гърция, Турция и Испания. Богатият асортимент се допълва от изобилие от морски дарове, сред които миди, калмари и скариди, а пърженият хек е тяхна емблема.

„Нашият ангажимент към свежест и качество остава непроменен. Рибите и морските ни дарове се доставят директно от риболовци с дългогодишен опит. Гарантираме ви, че всяка закупена риба е прясно уловена и качествена, а растителното масло се сменя всекидневно“, казват семейство Белчеви.

Магазин „Рибката“ се намира на територията на „Общински пазари – Шумен“ , бул. „Симеон Велики“ 38

Телефон: 0889 366 318

Работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 ч. - 18:00 ч.

Събота: 10:00 ч. - 14:00 ч.

Неделя: Почивен ден

Фейсбук страницата на „Рибката“ можете да видите тук.

 

Платена публикация