Китайският мол “Синя луна“ отскоро разполага с по-голяма площ и предлага значително разнообразие от нови артикули. В магазина на практика вече може да бъде открито всичко, като сред новите предложения са спални комплекти, възглавници, хавлии, килими, душ комплекти и аксесоари за кола. По повода целият асортимент ще се предлага с 10 % намаление през месец февруари.

Клиентите на магазин „Синя луна“ могат да открият още плюшени играчки, домашни потреби и аксесоари за коса. С разширен асортимент са парти артикулите, както и аксесоарите за мобилни телефони и домашни любимци. В магазина се предлагат и риболовни принадлежности, спортни стоки, продукти за здраве и красота, ученически пособия, канцеларски материали, бельо, дрехи и обувки.

Китайският магазин „Синя луна“ беше открит преди само два месеца, но вече се радва на редовни клиенти. От мениджмънта му пък са твърдо решени да не спират да се разрастват и усъвършенстват с една единствена цел – да се превърнат в мястото, където шуменци могат да открият всичко необходимо на достъпни цени.

Магазинът се намира на бул. „Симеон Велики“ 51 (магазин „Биохимия“) в Шумен

Телефон: 0878 150 110

Платена публикация