Когато Дженифър Лопес и Бен Афлек възобновяват връзката си отново през 2021 г., актьорът има едно изискване към певицата - да имат повече личен живот. Това става ясно в документалния филм на латино дивата, озаглавен "The Greatest Love Story Never Told".

"Като се събрахме отново й казах, че едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните мрежи", казва Афлек във филма. "После осъзнах, че не е честно. Това е все едно да се омъжиш за капитан на кораб и да кажеш, че не обичаш водата."

От своя страна Лопес разказва за неудобството, което изпитва съпругът й да живее под светлината на прожекторите и заяви, че той е и вдъхновението за деветия й студиен албум "This Is Me...Now". "Не мисля, че Бен се чувства много комфортно от това, че съм публична личност", обяснява тя във филма. "Но той ме обича. Знае, че съм артист и ще ме подкрепи по всякакъв начин, защото е наясно, че не може да ме спре да правя музика. Той и не иска да ме спира", допълва Джей Ло.

Двамата с Афлек започват да се срещат през 2002 г. и се сгодяват по-късно същата година. Двойката обаче се разделя две години по-късно. Певицата продължава напред с Марк Антъни, от когото има и две деца. През 2014 г. двамата се разделят. От своят страна Бен е женен по това време за Дженифър Гарнър, с която също са родители.

Съдбата обаче отново събира Лопес и Афлек, които стават двойка пак през 2021 г. Наскоро Дженифър разкри, че "никога не е планирала" да даде втори шанс на Афлек след неуспешния им годеж през 2004 г., но се научили да правят компромиси, и макар разделени почти десетилетие, тя винаги е знаела, че Бен е мъжът за нея. "Поехме по различни пътища, но все си повтарях, че той е човекът за мен", казва в по-ранно интервю Лопес.

/ dir.bg