Новият сингъл на Ариана Гранде "The Boy is Mine" е бил приет като "шамар в лицето" от вече бившата съпруга на новия й приятел Итън Слейтър - Лили Джей.

Според запознати, Лили била убедена, че с песента си Гранде за пореден път "натрапва", че тя "го е откраднала" от нея.

Бродуейската звезда Итън Слейтър се раздели с бившата си любима, с която е още от гимназията, и с която има едногодишен син, след като започна скандалния си романс с 30-годишната Гранде. Двамата се влюбиха миналата година, по време на снимките на "Wicked".

След като новината за връзката им стана публично достояние, върху Ариана и Итън се изсипаха куп обвинения, най-вече, че актьорът е изневерявал най-безцеремонно на съпругата си преди двамата да се разделят. Близки до тях категорично отричаха - но Гранде изглежда засили спекулациите с последния си сингъл, в който тя пее: "Моля, разберете, че това не е това, което планирах... Нещо в него е предназначено за някой като мен."

"Новият албум на Ариана просто показва каква жена е тя наистина. Да изпее песен, наречена "The Boy Is Mine", е не само шамар за все още законната му съпруга Лили, но и шамар за всички жени", заяви близък до екс половинката на Итън.

"Както Лили каза от самото начало, Ариана не подкрепя жените и семейството на Итън е съпътстваща щета. Ариана всъщност буквално натри в лицето на Лили, че е откраднала Итън от нея, след което моли феновете си да не интерпретират песента й по грешен начин. Това не е интерпретация. Това са нейните буквални думи", допълва още той.

Издаден на 8 март, "The Boy is Mine" е вторият сингъл от нейния албум Eternal Sunshine. В него тя пее за мъж, с когото не трябва да излиза, защото не иска да предизвиква неприятности, тъй като обикновено не създава проблеми.

"Ариана не остави нищо за тълкуване", продължи източникът. "Тя го каза и близки до Лили смятат, че е направила това, защото е разстроена, че разводът на Итън все още се проточва. Тя го иска само за себе си и чувства, че, тъй като той все още е законно женен, тя не може да го има истински."

dir.bg