Протаканият развод на Брад Пит с бившата му съпруга Анджелина Джоли оказва влияние върху връзката му с Инес де Рамон, като двойката търси начини как да "продължи напред", твърдят запознати.

Заплетената раздяла на Брад и Анджелина изглежда ще продължи почти толкова дълго, колкото и връзката, която я предшестваше, като двойката е в ожесточена съдебна битка след шокиращата им раздяла през 2016 г.

Въпреки че двойката вече е законно разделена от 2019 г., оспорван спор - наречен "войната на розата" - за тяхното френско имение с винарна, Chateau Miraval, забави финализирането на развода.

От известно време 60-годишният Брад намери нова любов в лицето на 34-годишната Инес, с която публично се появи през ноември 2022 г. Техни приятели твърдят, че актьорът отчаяно искал да скъса всички връзки с бившата си съпруга, за да може най-накрая да се "отърси" от демоните от брака си.

"Брад наистина иска всичко най-накрая да бъде финализирано. Ако зависеше изцяло от него, това щеше да е приключило отдавна", споделя запознат.

Той обяснил още, че Брад е нетърпелив да бъде свободен, за да може да продължи с живота си.

"Брад иска да продължи напред с Инес, но не може, тъй като технически все още е женен за майката на децата си. Раздялата не е лесна, разбира се, но можеше да се приключи през последните десет години", споделя още мъжът. "Брад има страхотни отношения с повечето от децата си, които са срещнали Инес. Те се радват, че баща им е щастлив, а Инес се отнася мило към децата."

Инес финализира края на тригодишния си брак с актьора от "Дневниците на вампира" Пол Уесли по-рано този месец, което според информацията е било движеща сила в желанието на Брад най-накрая да сложи край на собствения си брак.

"Инес, която финализира развода си със съпруга си и се премести при Брад, го стимулира да финализира с Анджи повече от всякога", разказва още аверът на актьора. "Брад се бори здраво, за да победи своите демони, които се появиха по време на брака му с Анджи. Той не пие и се превърна в мъжа, който заслужава любовта, която получава от Инес."

Дир.бг