Купонът в Шумен това лято ще е на ниво, защото Barbarossa откри своя Barbarossa Pool Bar.

Парти на открито и изкушаващи летни напитки, съчетани с уникална плажна обстановка вече са на разположение на шуменци и гостите на града. Барът допълва перфектно изключителния за града ни ресторант Barbarossa, както и комплекса от инфинити басейни, за да предложи завършено лятно преживяване. 

Barbarossa Pool Bar, разположен край басейните на Barbarossa, на брега на шуменското езеро, работи седем дни в седмицата и денем, и нощем. От екипа на атрактивното заведение са замислили много парти изненади с ди джеи и гост изпълнители, като всеки петък и събота за купона ще се грижат известни ди джеи от цялата страна. Още днес на пулта ще застане DJ Burlak, а в събота - DJ Reggi и DJ Muggsy. С кого ще продължат летните парти изненади може да следите във фейсбук страницата на Barbarossa Beach Club

Barbarossa Pool Bar е с атрактивен екстериор, палми и уникални светлини, като цялата обстановка ще ви накара да се почувствате точно като на брега на морето. Незабравимите летни преживявания са гарантирани, благодарение на добрата музика, шумът на водата и вкусът на доброто, качествено питие, за което се грижат опитни бармани. 

Вземете от своето още тази вечер. 

Телефон за информация и резервации: 0882 100 400

Фейсбук страница на Barbarossa Beach Club

 

 

Платена публикация