С позитивизъм, градивна енергия и доказана експертиза коалиция ГЕРБ - СДС ще отговори на очакванията на българското общество – за стабилност в държавата, отговорно поведение в управлението и политики, които продължават успешния път на развитие. Това заяви на предизборна среща в Каспичан водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Красимир Вълчев.

Пред членове и симпатизанти той подчерта, че предстои трудна кампания. „На опитите на олигархичната креатура да превземе политическата власт с манипулации и клевети, ние от коалиция ГЕРБ - СДС ще противопоставим силата на съзидателните политики, защото всички ние искаме да живеем в хармонично общество, да имаме нормални отношения, децата ни вярват в по-доброто бъдеще и да имат светъл хоризонт да сбъдват мечтите си”, каза още водачът на листата Красимир Вълчев. Той посочи още, че на местно и на национално ниво кандидатите за народни представители в листата за 30-МИР Шумен ще работят в диалог с хората.

„Заставаме пред вас с чисти сърца и пълна отдаденост, така както винаги сме работили”, каза на срещата с избиратели кандидатът за народен представител и общински лидер на ПП ГЕРБ в Каспичан Ралица Тодорова. Тя обърна внимание, че благодарение на пълната подкрепа на правителството на Бойко Борисов в общината са инвестирани милиони левове – за благоустройствени проекти, саниране на жилищни сгради, изграждане на водопроводи и улици, ремонти на молитвени храмове. „Малките населени места, като село Върбяне, също промениха своя облик от 2011-та година насам, благодарение на поетите и изпълнени обещания от правителството, затова заслужаваме силна подкрепа”, заяви пред присъстващите кметът на село Върбяне Николай Найденов.

С номер 5 в бюлетината на изборите на 11 юли да дадем шанс за бъдещо развитие на България. Да погледнем към утрешния ден с надежда и да сложим ред в хаоса, призоваха кандидатите на коалиция ГЕРБ – СДС.

Ползотворен диалог за проблемите и адекватните решения, които ще изведат страната от спиралата на несигурността и властващия нихилизъм, бяха във фокуса на предизборната среща с обществеността в Нови пазар.

„Нашата амбиция е да бъдем жизнеспособни и с още по-мощна подкрепа, защото страната има нужда от конструктивно управление – с ясни приоритети за устойчиво развитие и възход”, заяви пред новопазарчани водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Красимир Вълчев. И отново призова за силна подкрепа с номер 5 на изборите на 11 юли.

Пресцентър ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!