Близо 30 четвъртокласници, покрили критериите за владеене на английски език - ниво А1 ,получиха официално своите сертификати. Тържеството се проведе в регионалната библиотека “Стилиян Чилингиров” - Шумен в присъствието на родители и преподаватели.

''Заедно от  детската градина до вратите на университета!'' е мотото на Академията. През тази учебна година в Академия “Катранджиева” се обучаваха 300 деца от най-малката възрастова група-3-6 години, и 110 деца на възраст от 7 до 14 години .

Часовете се провеждат в Регионалната библиотека “Стилиян Чилингиров”, като групите са малки - до 10 деца, а за най-малките- на място в детските градини. Освен Венета Катранджиева, основател на академията, там работят още трима квалифицирани преподаватели. Учебниците от световни издателства са гаранция за качеството на образованието.

Обучението започва с  безплатен тест и консултация за определяне нивото на  ученика, като на всяко завършено ниво се издава сертификат. Освен това, в академия “Катранджиева” се извършва и подготовка за IELTS (International English Language Testing System) - сертификат за кандидатстване с образователни или професионални цели.Сформират се и курсове за възрастни-начинаещи и напреднали.

Школата предлага обучение по английски език и през лятото и вече

Ново за предстоящата 2021/22 година, е обучение по руски език.

За повече информация и записвания, както за лятото, така и за учебната година,  можете да получите на телефон: 0892 766 881 и 0898 802 730 и Фейсбук страница: Katrandzhieva Academy.

*Платена публикация