Връзката между 44-годишния Кание Уест и 40-годишната Ким Кардашян, която през февруари реши да напусне и дори подаде молба за развод след седем години брак, отново стана тема за обсъждане.

Изглежда, че музикантът съжалява, че е скъсал с Ким. Това бе отбелязано от публиката на втория концерт в подкрепа на новия албум Donda на Уест, в който няколко песни са посветени на важността на семейството. Вчера на стадион в Атланта рапърът изпя песента Love, безусловно толкова трогателно, че феновете на музиканта не можаха да сдържат сълзите си и заключиха, че песента е посветена на бившата съпруга на рапъра Ким Кардашян.

В песента звучат следните редове: Урокът, който той предаде на децата си: независимо от всичко, никога не напускайте семейството си!

Мислех само за едно - как тя ми изкрещя: "Татко, как можа да си тръгнеш?"

В един момент от изпълнението Кание Уест коленичи и изпя: „Губя цялото си семейство, скъпа, върни се при мен“.

Тъй като по това време бившата съпруга на рапъра Ким Кардашян беше на стадиона, никой не се усъмни, че редовете са посветени на нея, особено след като от сцената Кание предложи да бъде отново заедно. Феновете писаха за това в Twitter след концерта:

Ким трябва да се чувства адски странно в момента.

Той просто наистина обича Ким, това е толкова видимо.

Благодаря на Ким, без нея този шедьовър не би съществувал.

Тя разби сърцето му, казаха феновете на Кание Уест, който наскоро беше заподозрян в романтична връзка с модела Ирина Шейк.

Ким подаде молба за развод с Кание поради различия между двамата. Двойката има четири деца. Всички те присъстваха на концерта.

За първи път американският рапър представи новия си албум Donda на 22 юли в Атланта, като той бе кръстен на покойната му майка. Тогава изпълнението му беше не по-малко емоционално. Вестник „Сън“ съобщи, че Кание не може да се сдържи риданията, докато пееше песента за важността на семейството. /БГНЕС