Принцеса Даяна e искала да избяга в Холивуд с двете си деца и да озвучава филми - поразително сходство с нейната снаха Мегън Маркъл, разказва приближен до кралското семейство пред Дейли Мейл.

Стюарт Пиърс, който за първи път от 24 години насам нарушава мълчанието си относно плановете на принцесата, разказва за плановете на принцесата да заведе синовете си Уилям и Хари в САЩ, докато връзката й с Доди Ал Файед е процъфтявала.

Това не е първи път, в който принцесата се сблъсква с Холивуд - само пет години преди смъртта й, Кевин Костнър я ухажва усилено да участва в евентуалното продължение на "Бодигардът" от 1992 г.

"Даяна искаше да започне да разработва документални филми по три благотворителни проекта. Планираше да прекарва много време в Холивуд", казва Пиърс и допълва, че принцесата се е консултирала с топ холивудски мениджъри и агенти относно амбициите си за създаване на филми.

Разкритията за намеренията на принцесата идват в нейна памет по повод 24-та годишнина от смъртта й. Принцесата почина след катастрофа в тунел в Париж. /БГНЕС