Мария Бакалова си прекарва добре на снимките на филма "Меден месец" във Венеция, личи си от профила ѝ в Инстаграм. На един от фотосите тя се "обяснява във любов" на екипа. Очевидно с колегите си добре се разбират и работата им върви гладко. 

"I love you so much, The Honeymoon", написала е възпитаничката на Иван Добчев, която в родината обира овации и за отличната си игра в "Жените също плачат".

Снимките се провеждат в Рим и Венеция, а двете компании, които отговарят за продукцията са италианската "Notorious Pictures" и британската "Tempo Productions". Режисьор е Дийн Крейг.

Историята е за англичанина Адам и неговата американска булка Сара, които са на път да се впуснат в романтичен меден месец във Венеция. Но появата на Ед, най-добрия приятел на младоженеца, обърква плановете им.

Бакалова коментира:

    "Този ​​филм ме заинтригува, защото е комедия, която обръща познатия досега формат, и включва силен женски характер. Мисля, че след почти две години в пандемия, всички имаме нужда от повдигане на настроението. Много се радвам, че бях и в продуцентския екип на лентата. "

Още два филма, с участието на Мария са на етап пост продукция - "Bodies Bodies Bodies" и "Библията".

В IMDB е анонсиран за догодина и сериала "Свобода или смърт", в чийто епизод "Клането в Батак" е споменато нейното име, и това на колегата ѝ Юлиан Костов, който ѝ помогна много за участието й в "Борат".

dir.bg