Мъжкото палто е неразделна част от гардероба на всеки мъж. То е неговият верен приятел през студените зимни месеци, когато всеки иска да изглежда стилно, но и да се чувства комфортно и топло.

Ще срещнете най-различни модели мъжки палта - от класическо черно палто до по-смели цветови комбинации в червено, зелено, жълто и много други. Да не говорим за разнообразието от материи и кройки, които са готови да паснат на всеки мъж повече от перфектно!

В тази статия, заедно с екипа на модния бранд за мъже LAZARINI, ще Ви запознаем с модерните мъжки палта за сезон Есен-Зима 2021, като Ви споделим най-новите тенденции и Ви дадем съвети как да изберете правилното палто!

Модерни мъжки палта за Есен-Зима 2021

Ето, че есенният сезон е вече в разгара си, а след него настъпва и студената зима, за която трябва да се подготвим предварително. Мъжкото палто е идеалното допълнение към всеки гардероб, а съчетано по правилния начин, ще изглежда елегантно и модерно!

Тази година сред модните тенденции в мъжкото облекло има някои нови попълнения, които не трябва да изпускате!

  • Класическо мъжко палто

Първата асоциация, която ни идва наум, когато чуем мъжко палто, е с класическото такова. Неговото присъствие е задължително във всеки мъжки гардероб, още повече през този сезон. Дизайнерите не пропускат да покажат новите си колекции класически палта, създадени с много вкус.

Идеално за всякакви поводи, класическото мъжко палто може да завърши Вашия тоалет и да му придаде стил и класа. Най-често срещаните цветове сред класическите мъжки палта са черно, сиво и бежово.

  • Палто Честърфилд

Мъжкото зимно палто Честърфилд се нарежда на челна позиция до класическото такова. То е едноредно, с дължина до коляното, ревери и много често - с кадифена яка.

Използваният плат за направата му е вълна, като можем да срещнем най-различни цветове и шарки. Отличителният белег на това палто е липсата на колан и маншети, и определено ще спечелите, ако го добавите към Вашата колекция!

  • Тренчкот

Тренчкотът набира огромна популярност през последните години както сред дамите, така и сред господата. Той е сравнително по-тънък от останалите зимни мъжки модели, но е идеален за преходния сезон.

Неговата изчистена кройка, колан и класически ревери го правят универсален, но в същото време - стилен и удобен. Може да го носите в ежедневието с чифт дънки или пък да го съчетаете с официални мъжки панталони за по-класическа визия.

  • Блейзър

Блейзърът може да бъде объркан с класическото мъжко сако, но всъщност спада към мъжките палта. Той е изработен от качествени,

плътни тъкани, а цветовите комбинации с него могат да бъдат най-различни.

Блейзърите са перфектни за есенния сезон и са тотален хит за 2021 г., затова не пропускайте да ги добавите към Вашия гардероб. Тази година залагаме на по-смели цветове, но ако си падате по по-сдържаните визии, заложете на комбинацията от черен блейзър и бял мъжки пуловер с яка.

  • Кожени палта

Вече е ясно, че кожата е любима на всички дизайнери за сезон Есен-Зима! Тя покори модните подиуми в цял свят, а кожените палта се превърнаха в любими на много господа.

Коженото палто също може да бъде съчетано с ежедневни тоалети или пък за по-специални поводи. Без значение дали ще изберете палто от естествена или еко кожа, няма да сгрешите!

Как да изберем подходящото мъжко палто?

Изборът на мъжко палто може да затруднява много от Вас, затова ние ще Ви дадем няколко съвета, които да приложите при следващото пазаруване.

  • Изберете палто, което си пасва с Вашата фигура

Подчертавайки фигурата си, Вие ще изглеждате повече от зашеметяващо! Целта на дрехите е да изкарват на показ нашите уникални черти, а не да ги прикриват. Затова бъдете смели в избора си!

  • Започнете с неутрални тонове

Ако не сте сигурни дали ярките цветове Ви допадат, заложете на неутрални тонове - бяло, бежово, сиво, черно. Те са класически и ще си отиват с всеки аутфит.

  • Изберете палто според Вашия стил

Направете избора си според това какви дрехи носите - по-официални или пък предпочитате ежедневните такива. Мъжкото зимно палто преди всичко трябва да бъде функционално и да си отива с останалите Ви дрехи.

  •  Заложете на комфорта

На първо място винаги трябва да стои Вашият комфорт! Изберете палто, което ще Ви бъде удобно, ще Ви топли и ще Ви предпазва от големите зимни студове!

Мъжкото палто е неразделна част от гардероба на всеки джентълмен, затова трябва да избирате внимателно! Тази година заложете на модерни палта от колекцията на LAZARINI, с които ще бъдете неотразими!

 

* Съдържание на Lazarini