В тази статия ще ви запознаем с  няколко модни предложения на дизайнерите за комбинациите на черния клин с останалите дрехи от гардероба през предстоящия есенно-зимен сезон.

  • Дамите, които ценят комфорта и функционалността при дрехите, могат да постигнат чудесен моден ежедневен образ чрез комбинация на черен клин, черно яке и кафяви кожени боти или ботуши. За свежест – светъл пуловер и пъстра чанта или раница.
  • Лаконичната комбинация на палто в маслинено с черен клин ще се хареса на всички жени, които обичат дните им да минават в постоянно движение. В комбинация с тях чудесно ще изглеждат риза в червено и черно каре, тъмно кафяви зимни боти и червено-кафява плетена шапка. Може да добавите и черни слънцезащитни очила при необходимост.
  • Ако денят обещава да е забързан, луд, то съчетаването на тъмно зелено яке и черен клин ще създаде практичен образ в непринуден стил. Добавете бяла плетена шапка, бяло поло или бяла плетена блуза, кафяви зимни обувки и черна кожена чанта през рамо – топло, уютно и стилно.
  • Комбинацията на черно яке и черен клин е много практична и подходяща за всекидневен ансамбъл. Ако искате да направите визията си по-елегантна, добавете черни кожени боти с дебела подметка и широк ток. Богат асортимент от дамски клинове можете да намерите на адрес https://www.pipilota.bg/klinove.html
  • Ако денят обещава да е наситен, съчетаването на светло синьо пухкаво яке с черен клин , черно поло и бели кожени боти с ток, ще постигне функционален образ в поосвободен стил.
  • За студеното време дамите, ценящи удобството, ще постигнат чудесен всекидневен образ при комбинация на черно обемно яке, черен клин и светло кафяви зимни обувки от набук. Комбинирайте с черна шапка и бежов пуловер с обемна яка.
  • Бежово палто и черен клин надеждно се установиха в гардероба на много жени, помагайки им да изградят неповторим стилен образ. Добавете черно поло и голяма бежова кожена чанта.Много красиво ще изглеждат и прибавените черни велурени боти с ток. Стилен и моден образ за есента и зимата на 2021-2022. Подчертава индивидуалния стил. А, ако обичате да експериментирате, сложете гамаши или черни кожени ботуши в комбинация с малка черна чанта.
  • Червена горна дреха и черен клин. Чудесен вариант ако търсите непринудена, но в същото време – стилна визия. Добавете бяла риза или блуза, колие, черно-бежова чанта с леопардов принт, черни очила, черна плетена шапка и червено-бял шал в шотландско каре.
  • Кафяво кожено палто и черен клин – подходяща комбинация за срещи, за кафе, за кино. Комбинирайте с бяла тениска или блузка с кръгло деколте, светло сива жилетка и шапка в същия тон и черна чанта от змийска кожа. Хармонично с този образ ще изглеждат черни кожени боти с шипове.
  • Комбинация от късо черно яке или късо кожено палто и черен клин е чудесен вариант за елегантна ежедневна визия. В него с лекота се вписват черна шапка, сив пуловер с кръгло деколте, кафява кожена чанта с принт и черни кожени боти.
  • Кафяво палто с кожена яка и черен клин е великолепна комбинация за създаване на смарт кежуал стил. Много подходящи тук са кафявите велурени боти и голяма велурена чанта с леопардов принт, бяла шапка и бял пуловер с кръгла извивка на врата.

Още много примери дават специалистите за стилна комбинация на черния клин с останалите дрехи от гардероба. И тъй като за есенно-зимния сезон за нас е особено важно да ни е топло и удобно, не  губете комфорта си в своя избор за стилна визия с клин през студените месеци.

Съдържание на pipilota.bg