Далеч сме от мисълта, че звездите трябва да възпитават, но е хубаво поне да дават добър пример. Само че има такива, които не просто не стават за пример, ами и успяха да отвратят с изказвания, пише каналът "Stars News" във vbox7. Ето някои такива световни знаменитости:

Деми Ловато

Преди време певицата се забърка в шумен скандал. Тогава Деми постна в социалните мрежи критика срещу малък бизнес, продаващ замразен йогурт.

По думите на Ловато магазинът промотира култура на отслабване и диети. От бизнеса ѝ отговориха, че се грижат за вегани, диабетици, но имат и доста опции със захар. По-странното беше, че по-късно, на събитие, Деми Ловато бе с микрофон, рекламиращ напитка без захар.
 
Травис Скот

Въпреки че тече разследване по случая с трагедията на фестивала, организиран от Травис Скот, все още остава онова усещане у хората, че той не се държа достатъчно адекватно, за да спре шоуто. Нещо повече - докато в тълпата пред сцената се случваше трагедията, той беше на сцената.

По-късно Травис Скот пусна съобщение в Twitter, че се моли за пострадалите и семействата им.
 
Елън Дедженеръс

Елън е Майката на всички токсични хора изобщо. Скандалите около нея позатихнаха, но светът никога няма да забрави как Елън накара Марая Кери да пие алкохол, за да покаже дали е бременна.
 
Ванеса Хъджинс

Всички си спомняме неизвестностите в началото на пандемията и най-вече страха. Точно тогава, в началото на всичко, Ванеса пусна лайв, в който каза, че просто животът е такъв и много хора ще умрат.

Актрисата се опита да се оправдае, като каза, че уж думите ѝ били извадени извън контекста, но това е хубавото на интернет - всичко някъде се пази.
 
Мат Деймън

В интервю актьорът призна, че дъщеря му го е отучила от това да използва обидни думи по адрес на хомосексуалистите. "Правих си пак някаква шега и дъщеря ми се засегна", призна простосърдечно той.

Шегата била направена на масата, докато се храня, а дъщерята на Мат Деймън просто станала и напуснала помещението. След това му написала дълго обяснение защо не е добре да се използват тези обидни думи.

Дарик