„Ужасното“ облекло на Никол Кидман за корицата на новия брой на списание Vanity Fair „шокира“ нейните фенове. Талантливата актриса, която за пореден път е номинирана за „Оскар“ за ролята си в Being The Ricardos, би трябвало да е лице на холивудския брой на изданието за 2022 г. Проблемът е, че 54-годишната Никол е облечена доста неподходящо – в оскъден ансамбъл от пролетна колекция на Miu Miu, който прилича на супер мини и/или твърде секси колежанска униформа за ученички.

Австралийската звезда позира със супер къса, плисирана пола с колан и ниска талия, в комбинация с черна горна част, която по-скоро прилича на сутиен. Странната „униформа“ разкрива доста голяма част от корема на Кидман. Тоалетът на Никол е по идея на британската стилистка Кейти Гранд. Тя е завършила кокетната визия на актрисата с чифт сиви чорапи до коляно и мокасини с остри върхове.

Много от феновете на Никол не виждат никакъв сексапил в нейната визия на корицата на Vanity Fair. Читателите на списанието също не са особено ентусиазирани да видят бляскавата и много уважавана холивудска звезда във вид, привидно вдъхновен от музикалното видео на Бритни Спиърс Baby One More Time.

Днес.бг