Тракторът е една от най-важните машини във всеки селскостопански двор. Именно този вид техника дава гаранция на фермера за бързото и ефективно извършване на почвообработката в срок. На пазара на земеделска техника обаче има различни видове модели и марки трактори и често земеделците могат да се объркат в избора, заринати от разнопосочна информация.

Видове трактори Case IH

Като цяло на пазара на земеделска техника в момента се предлагат два вида трактори - колесни и верижни модели. Каква е разликата? Докато колесните модели гарантират по-висока скорост на работния процес, верижната земеделска техника предлага по-добро сцепление с почвения слой и предпазва от образуването на плужна пета. 

Тракторите Case IH от своя страна, чийто официален вносител за България е Тайтън Машинъри, предлагат голямо разнообразие от различни модели. Сред най-популярните серии на американския бранд са: Steiger, Quadtrac, Magnum, Puma, Maxxum, Luxxum и Farmall. 

Едни от най-популярните модели са сериите Magnum, Steiger и Quadtrac, оборудвани с AFS Connect. Те разполагат с общо 8 модела с мощност от 420 до 620 к.с. С какво са по-различни тези серии? Накратко с телематичната технология AFS Connect. Тя дава свободата на фермера да вземе правилните решения, основани на всички налични данни в подходящото време, където и да се намира.

Иначе тракторите Case IH са общо 10 серии: Quantum, Farmall, Luxxum, Vestrum, Maxxum, Puma, Optum, Magnum, Steiger и Quadtrac, които предлагат машини от 58 до 620 к.с. Това е една гаранция за фермера, че без значение от вида и големината на стопанството, той ще може да открие надежден партньор в лицето на Case IH и Тайтън Машинъри.

Всички трактори Case IH се предлагат в различни конфигурации спрямо мощност, трансмисия, задвижване и хидравлична система, така че да гарантират максимална челност на всеки един земеделски стопанин в България.

Гарантирайте си успех

В сайта на Titanmachinery.bg ще намерите различни модели машини, подходящи за всякакъв вид земеделие, дори и за малки стопанства. Те могат да бъдат модифицирани спрямо нуждите на всяко едно стопанство в България. Заложете на най-съвременните технологии и на машините - световни рекордьори по оран за 24 часа, признати в цял свят!

Позвънете ни още сега

Нашият екип ще изготви персонална оферта за всяко едно запитване. Широката ни гама от различни серии техника, нови машини и употребявани такива, заедно с бързата и навременна доставка на оригинални резервни части, както качественото сервизно обслужване, Ви гарантират спокойствие по време на всяка една кампания.

Свържете се с нас, като ни изпратите онлайн запитване или ни потърсите на кратък номер *4040.

Съдържание на titanmachinery.bg