Джони Деп ще участва в третото продължение на хитовия сръбски филм "Южен вятър" на режисьора Милош Аврамович. Той ще изиграе една от главните роли, заедно с Милош Бикович и Миодраг Радонич, и ще бъде наркодилър, пишат сръбски медии.

Съобщава се, че преговорите с Деп са започнали през октомври, когато той е бил в Белград.

Деп обаче не е единствената световна звезда, ще участва в третото продължение на филма. Майкъл Мадсън и Уилям Болдуин, които трябва да играят американски агенти, трябва да пристигнат скоро в Белград. Подготовката за снимките е към завършване и те ще започнат до края на юни.

Главният актьор във филма Милош Бикович никога не е крил, че иска да се снима с известния актьор.

"Деп е страхотен и има прекрасни роли. Бих искал да го видя в продължението, той може сам да избере роля. Която и да е, освен Петър Мараш. Наистина бих искал да играя с него“, каза Бикович в скорошно интервю.

Деп обаче не е единствената световна звезда, която участва в третото продължение на филма. Майкъл Мадсън и Уилям Болдуин, които трябва да играят американски агенти, трябва да пристигнат скоро в Белград. Подготовката за снимките е към завършване, а снимките ще започнат до края на юни. /БГНЕС