Натали Портман се опитва да тича или да плува "поне четири пъти седмично".

Актрисата от "Черният лебед" сподели начините да подобри физическата си форма и смята, че слушането на аудиокниги по време на тичане е отпускащо.

"Опитвам се да бягам или да плувам четири пъти седмично. Това е голяма промяна, която усещам като много добра. Когато тичам, често слушам новини или аудиокнига. По-рядко слушам музика, което е доста забавно. Обичам да слушам музика, когато съм напълно отпусната. И някак си слушането на идеи ми е по-полезно, когато тичам. Напоследък наистина се занимавам с подкасти, само за да съм в крак с новините, тъй като те са толкова разстройващи и най-малкото, което можем да направим, е да сме в крак с тях".

40-годишната звезда сподели, че е намалила приема на алкохол и се е отказала от кафето, което я е направило много по енергично повишило енергията ѝ.

Споделяйки съветите си как да се грижим за себе си, тя каза пред Vogue: "Всъщност пия по-малко алкохол и не пия кафе от началото на годината, което всъщност е много, много хубаво. Открих, че енергията ми се повишава. Не се уморявам лесно, а след натоварване бързо се възстановявам. Чувствам се по-стабилна! Така че, смело се грижете повече за себе си”.

Натали винаги следи дали е изпила поне два литра вода на ден и се опитва да готви повече домашна храна, доколкото графикът й го позволява./БГНЕС