Памела Андерсън, чийто звезден блясък беше доста поизхабен през последните години, се завърна на сцената. Като дебютира на "Бродуей" в мюзикъла "Чикаго", в една от двете главни женски роли - на Рокси Харт. Изпълнението на 54-годишната "спасителка на плажа" беше посрещнато с овации от публиката и се радва на добър прием и от критиката.

Завръщането на Андерсън под светлината на прожекторите предвижда и документален филм на Нетфликс за нея, където тя ще разкаже "истинската си история". Там ще стане дума и как е стигнала до "Бродуей". Или може би - защо чак сега.

   "Почувствах, че сега е моментът да блесна", обяснява Памела през март пред NBC по повод дебюта ѝ в мюзикъла.

    "Правя това за самата себе си, нещо, което е рядкост", казва още тя.

Андерсън се надява да вземе в свои ръце разказа за живота си. Нещо, което не се случва със сериала "Пам и Томи", излъчен по "Хулу", в чийто създаване не участва.

Звездата от 90-те смята, че може да се направи паралел между нейната собствена история и тази на героинята ѝ от "Чикаго" - Рокси.

Рокси, която е зад решетките за убийство на мъж, с когото е имала връзка, е освободена от затвора, когато се превръща в медийна сензация.

    "Медиите са наистина нещо много могъщо, интересно е как повлияха на моя живог", разсъждава по този повод Памела Андерсън. "Трябва да извлечеш най-много от това, което имаш. Понякога нещата ще изглеждат зле, но можеш лошите неща да превърнеш в добри", добавя тя.

Дебютът ѝ на "Бродуей" привлече фенове от цял свят и продаде билетите за представлението седмици напред. Андерсен ще бъде на сцена 2 месеца, до 5 юни.

Дневник