Британската поп звезда Ед Шийрън пусна музикално видео в подкрепа на Украйна, за което разкри, че е снимано в Киев броени дни преди Русия да нахлуе в страната.

Певецът и автор на песни публикува клипа към песента си 2step с участието на рапъра Лил Бейби (Lil Baby), в петък сутринта в официалния си канал в YouTube. То започва с текст от самия изпълнител, който гласи:

"Заснех видеото за 2step в Киев, Украйна, преди да започне опустошителният акт на насилие. Това беше първият път, в който посетих страната, и се почувствах изключително сърдечно посрещнат от всички - от екипа на продукцията до всеки един от множеството хора, които срещнах по време на престоя си. Украйна е горда и смела държава и аз съм благодарен, че имах шанса да снимам клипа си там. Подкрепям Украйна и ще даря средствата, спечелени от гледанията на видеото в YouTube, на благотворителни инициативи за хуманитарна помощ за страната."

Песента 2step е от последния албум на Ед Шийрън "Знак за равенство" (в оригинал - "=", произнася се "equals" - бел. авт.), който той издаде през 2021 г.

Дневник