Ед Шийрън има безброй песни номер едно и награди за невероятната си музика. Но той е решил да разшири артистичните си заложби, като създаде нова колекция дрехи, която ще бъде пусната на пазара по-късно този месец.

Изпълнителят на хита Shape Of You си партнира с независимия бранд за дрехи Lucy & Yak за серия от четири части, която включва тениски и качулки, съобщават от "The Sun".

Люси Грийнууд, съосновател на Lucy & Yak, заяви:

    "Пеперудата, използвана в обложката на албума на Ед, има наистина специално значение за него. Затова за нас е чест, че можем да вдъхнем живот на тази пеперуда като част от такава специална колекция, особено като знаем, че Ед споделя нашата страст да се грижи за околната среда."

Неотдавна Ед изненада обитател на старчески дом, когото определи като свой "фен номер едно", с много специално видеопослание за 60-ия му рожден ден. Джули Маскелин живее от четири години в старчески дом в Уилтшир, специализиран в грижи за хора, страдащи от болестта паркинсон.

Докато тя е заета да празнува рождения си ден, на телевизора в дневната на дома за възрастни хора се появява познато лице. Това е певецът Ед, който пожелава на Джули, която е негов голям фен, честит рожден ден и ѝ благодари, че е негов "фен номер едно".

Работничките в дома за възрастни хора искали да изненадат Джули на големия й ден и изпратили съобщение до фенклуба на певеца, съобщават от The Mirror.

 / dir.bg