Почивката наближава, а ти все още не знаеш какви дрехи да вземеш? В такъв случай си на правилното място, защото днес със Sizeer сме ти подготвили цял списък от летни дрехи, които със сигурност ще са ти полезни независимо къде ще пътуваш.

Летни дрехи – стрийтуеър мъст хев за лятото
Къси панталони
Какви дрехи да вземем за почивката си? Независимо от това дали ще се излежаваш на тропически плаж, ще разглеждаш исторически забележителности или отиваш на сърф лагер, задължително трябва да имаш... къси панталони.

Какъв модел да избереш през този сезон? Още в самото начало имаме добра новина за теб, защото на мода са както мини шортите, така и бермудите, оувърсайз моделите с широки крачоли и... късите поли-панталон. Вероятността да не откриеш подходящ модел къси панталони е изключително малка.

Ако обичаш да показваш краката си и най-много ти допадат пастелните цветове, идеалният модел за теб са дамските шорти Ellesse Vediamo. Късите панталони са изработени от съчетание от мек памук и полиестер, който им придава здравина. Моделът се отличава с белите ленти по ръбовете на крачолите, които наподобяват дизайна на олдскуул спортните шорти.

Може би предпочиташ небрежния стил? Заложи на мъжките къси панталони от култовата марка New Era, която предлага например шорти с логото на известния отбор от НБА Чикаго Булс. Съчетай ги с едноцветна тениска, дълги чорапи и шарени маратонки (например моделите над глезена на Jordan) и ще си осигуриш лятна визия, с която ще завладееш града. Пссст... този аутфит изглежда също толкова добре и в дамски вариант – любителките на небрежната улична мода могат да заменят тениската с къс топ с квадратна кройка.

Дълги шорти
Следващото предложение е само за жени и момичета и не, нямаме предвид рокли (макар че включихме и тях в нашия списък). Става дума за т. нар. дълги шорти, които стигат до средата на бедрото, дълги прилепнали панталонки, които са също толкова удобни като клиновете, обаче определено са по-подходящи за горещото време, когато е добре да избягваме дългите крачоли.

Класическият модел дълги шорти (biker shorts) разбира се са в универсално черно, обаче производителите на спортни и стрийтуеър облекла през тази година се отдадоха на фантазията си и създадоха и шарени модели. Такива са например младежките шорти на Jordan J’s Are For Girls, които привличат вниманието с това, че... имат два различни крачола – единият е черен, а другият впечатлява с лилав цвят. Моделът има удобна висока талия, изработен е от ластична материя, която не дразни кожата.

Байкър шорти има и в колекцията на Champion, която създаде подчертаващи фигурата къси панталони Bike Trunk с малко лого на марката на единия крачол. Съчетанието от памук и еластан осигурява не само дишаемост, но и здравина, които ще ти гарантират изключително удобство не само когато караш колело, но и когато искаш да се чувстваш страхотно. Когато търсиш дамски дълги шорти, обърни внимание и на предложенията на Ellesse, adidas и Nike, чиито колекции ще откриеш в онлайн магазина и в магазините Sizeer.

Как да носиш байкър шорти? При лятното облекло също препоръчваме съчетаването на разнообразни фасони и цветове, затова можеш спокойно да съчетаеш дългите шорти с дълга тениска с къс ръкав и чехли на платформа, квадратен къс топ, шапка с козирка и чанта за кръст. Също така можеш да избереш по-елегантен вариант (идеален например за вечеря) и да го комбинираш с потник с тънки презрамки, оувърсайз сако и любимите си летни обувки.

Памучни тениски и потници
В списъка с летни облекла разбира се не можем да пропуснем класическите памучни тениски. Всеки, който заминава на почивка, независимо на каква възраст е, трябва да се снабди с поне няколко броя. Защо? Защото веднъж завинаги слагат край на дилемата как да се облечеш. Така че ако по време на почивката настъпи ден, в който нямаш никаква творческа енергия, е достатъчно да избереш едноцветна или шарена тениска и да я съчетаеш например с дънкови мъжки бермуди от Levi’s®, младежки къси панталони Nike или дамски шорти от Champion или пък с пола adidas и готово.

Ако обичаш да показваш ръцете си, за лятото трябва да се снабдиш с танк топове, т.е. с потници, които през този сезон се предлагат не само от Nike и New Era, но и от Vans и Reebok. Последната от изброените марки предлага асиметричен дамски потник на едно рамо, който ще подчертае твоите стрийтуеър летни визии.

Рокли и поли
Сред задължителните дамски предложения за лятото разбира се трябва да споменем и роклите и полите, а в света на последните настъпи малка революция. Тя се дължи на факта, че спортните и стрийтуеър марки направо се влюбиха в роклите и полите и за разлика от конкуренцията, например от големите вериги не се притесняват да рискуват и да залагат на оригинални форми и фасони, които завладяват сърцата на всички любителки на уличната мода.

Пример за това е снежнобялата дълга рокля Nike Sportswear, която освен оригинален дизайн е и много функционална и тук нямаме предвид това, че има джобове... Дамският модел без ръкави е изработен от лека материя, която отвежда влагата, а високата яка и мрежестите елементи придават на модела футуристичен дизайн като от ревю на някой от най-известните модни дизайнери. Ефектният фасон се допълва от намиращото се на гърдите лого, което е препратка към известните модели обувки с логото Swoosh. Моделът изглежда страхотно, затова няма нужда от аксесоари.

Разбира се в Sizeer ще откриеш и не толкова авангардни предложения. В колекцията дамски и момичешки рокли и поли предлагаме и плисирани модели с логото на Ellesse и adidas, рокли тип тениска, широки рокли от Nike и Fila, подчертаващи фигурата рокли с 3/4 ръкав, както и много други модели, които могат да конкурират с роклите и полите на марките за ежедневни облекла.

И? Кога ще дойдеш да пазаруваш в Sizeer? Надяваме се скоро, защото само за ограничен период от време можеш да се възползваш от изгодни отстъпки и промоции за избрани продукти, които ще са ти от полза през летния сезон.

Съдържание на sizeer.bg