Вокалистът на Black Sabbath Ози Озбърн е решен отново да тръгне на турне – дори това да значи да е забит за инвалидна количка за сцената, предаде списание "People"

73-годишният певец настоява, че ще се върне на сцената за редица концерти, защото „там му е мястото“. Той наскоро се оттегли от светлината на прожекторите заради „Паркинсон“ и проблемите с гръбначния стълб.

"Твърдо съм решен да се върна на сцената, дори ако трябва да бъда прикован към дъска и качен на количка. Там е мястото ми. Връзката, която имам с моята публика, е най-голямата любовна връзка в живота ми", каза той.

Той добави, че единственото нещо, което му напомня че остарява е, че някой неща (в него) вече не работят и се объркват, но все пак се чувства млад по-душа.
Миналата седмица Ози се завърна на сцената в САЩ за изпълнение на полувремето на стадиона SoFi на Лос Анджелис Рамс, когато те приемаха Бъфало Билс в откриването на сезона в НФЛ.

Звездата на Black Sabbath откри изпълнението си с песента "Patient Number 9", първата песен от новия му 13-и солов студиен албум, а по-късно към него се присъедини китаристът Zakk Wylde за парчето "Crazy Train".

Миналия месец Ози се появи изненадващо на церемонията по закриването на Игрите на Британската общност в родния си град Бирмингам, Англия, за съвместно шоу с легендата на Sabbath Тони Айоми и барабаниста Томи Клуфетос и басиста Адам Уейкман.

Дарик