Предполагали ли сте, че рутинното пазаруване на продукти за домашния ви любимец може да се превърне в истинско удоволствие - и за вас, и за четириногия ви приятел?

Не само, че е напълно възможно, но и собствениците на домашни любимци в София, Варна, Пловдив, а отскоро и в Шумен вече се наслаждават на пространство, в което шопингът е превърнат във вълнуващо преживяване.

Мястото са магазините на Maxi Pet, като най-новият от тях отвори врати на 1 октомври в Шумен, създавайки празник за домашните любимци и техните собственици.

Магазините на Maxi Pet отдавна се славят с най-гостоприемното си отношение към всеки домашен любимец, който е дошъл да пазарува с вас. А в този ден посетителите на четири крака бяха десетки и весело махаха с опашка. Пудели, пинчери, териери, лабрадори и няколко котета веднага се възползваха от своеобразния увеселителен парк, който е за тях Maxi Pet, докато стопаните пълнеха кошниците, за да поглезят четириногите си приятели, както им се полага.

А ако искате вашият любимец да се почувства наистина добре обгрижен, в Maxi Pet може да разнообразите обичайното му меню с деликатеси и храни от най-висок клас.

"Разполагаме с голям асортимент, който покрива нуждите на почти всички домашни любимци - кучета, котки, гризачи, малки животни, птици и риби. Много от нашите собствени марки не могат да бъдат открити никъде другаде, като повечето от тях отговарят на специфичните нужди на вашия любимец и са представени във всички ценови класове за да отговорят на нуждите на всеки потребител.", споделя Александър Атанасов, маркетинг мениджър на Maxi Pet за България.

Освен всичко друго Maxi Pet води и кампания, с която подкрепя осиновяването на домашни любимци от приюти.

Компанията работи с повече от десет приюта в национален план, някои от които са във Варна, София, Кюстендил, Пловдив и Костинброд. Съвсем скоро предстои да помогнем със солидно количество храна и на приюта в Шумен, както планираме различни инициативи, които насърчават осиновяването", разказва Александър Атанасов.

Така че ако имате домашни любимци, непременно идете да разгледате този магазин и да отделите специално време за своя домашен любимец, на което и той може дасе наслади.

 

 

Платена публикация