Бившата звезда от "Спасители на плажа" Памела Андерсън ще се завърне на големия екран за първи път от 2018 година в предстоящ еротичен филм на ужасите, наречен "Сама в нощта" („Alone at Night"), съобщава „Дедлайн“. Vertical Entertainment наскоро взе правата за разпространение на филма в Северна Америка, като планира да го пусне по кината и в дигитален формат на 20 януари 2023 г.

В предстоящия филм на ужасите Вики, млада жена, която търси спасение след бурна раздяла, се оттегля в отдалечената хижа на приятел в гората, за да прочисти главата си, докато продължава да се показва в секси бельо в 18 & Over, уебсайт за предаване на живо само за възрастни. След като хижата остава без ток, тя разбира, че в тъмното я очаква нещо ужасяващо под формата на маскиран психопат с лост, който е твърдо решен да сложи ужасен край на нощта ѝ. Памела Андерсън ще играе персонаж на име Шериф Фокс в предстоящия филм.

Режисьор на "Сама в нощта" е Джими Джанопулос, който е и съавтор на сценария заедно с Диомед Раул Бермудес. Освен Памела Андерсън, в предстоящия филм участват Джанис Блу, Касиус Кориган, Скай Ферейра, Джон Фостър, Луис Гусман, Парис Хилтън и Ашли Бенсън. Джералд Ърл Гилъм, по-известен като прочутия рапър G-Easy, също ще участва във филма, за който е композирал оригиналната музика.

Предстоящият филм на ужасите бележи първото сътрудничество между режисьора Джими Джанопулос и Памела Андерсън, но за втори път Ашли Бенсън и Луис Гусман работят с режисьора. Двете звезди се появиха заедно с актьорски ансамбъл, включващ Юън Макгрегър, Вал Килмър, Уилям Фихтнър, Пен Баджли и Джеръми Алън Уайт в криминалния трилър "Торта за рожден ден" от 2021 г. Сжанопулос е сценарист и режисьор на филма, който публиката абсолютно обожава, но критиката напълно презира.

Въпреки че самата Памела Андерсън не се е появявала в никакви филми или телевизионни предавания от няколко години, бившият модел на Playboy беше пресъздадена от актрисата Лили Джеймс в известния лимитиран сериал на Hulu Pam & Tommy. Сериалът проследява историята на връзката на Андерсън и Лий, като се връща назад до техния вихрен романс, който започва с това, че се женят само 96 часа след запознанството си през 1995 г. Себастиан Стан играе Томи Лий в сериала, който е номиниран за няколко награди „Еми“.

Още през февруари се появиха съобщения, че Памела Андерсън не е очарована от начина, по който е била представена в сериала. Според „Ентъртенмънт уикли“ източник, близък до актрисата, е разкрил, че тя никога не е гледала сериала или дори трейлъра за него.

Месец по-късно Памела Андерсън се появи в своя Instagram, като изглежда оспори представянето на преживяното от Hulu и намекна за предстоящ филм на Netflix, който би ѝ позволил да разкаже своята версия на историята, но за момента изглежда, че нищо не се разработва в стрийминг платформата. /БГНЕС