Журналистите на HuffPost изброиха дрехите, които трябва да имат в гардероба си хората, които постоянно закъсняват.

Модните редактори са подбрали неща, които е най-лесно да се комбинират стилно помежду си, ако нямате време за избиране и пробване. На първо място те препоръчват да вземете клинове в основен цвят, тъй като те се комбинират с почти всяка горна дреха. В допълнение, голяма жилетка с копчета ще помогне за освежаване на изображението, казват експерти.

Освен това авторите на списъка препоръчват рокля с макси дължина, която може да се носи както с маратонки, така и с обувки на ток или сандали. Подходящи са и гащеризони, които стават както за спорт, така и за ходене на кафе.

За въпросните лица подходящи са пуловери с цип в горната част, както и карирани ризи в топли цветове.

Журналистите препоръчват за дамите блузи в основни цветове като черното и бялото, с дълги ръкави и V-образно деколте, също черна рокля с всякаква дължина и стил, прави панталони с висока талия, класическо сако и ежедневен костюм, състоящ се от риза в спокоен тон.

През май стилистът Аби от САЩ назова две грешки, които често се правят по време на сутрешния избор на облеклото. Специалистът отбеляза, че първото нещо, за което хората забравят при избора на тоалет, е правилната комбинация от дрехи и обувки.

„Тъмният цвят привлича вниманието и изглежда като рана в очите. Изберете по-светли обувки, за да създадете баланс с горната част на изображението “, посъветва експертът.

Дарик