Супермоделът, певица и бивша първа дама на Франция Карла Бруни позира за френското списание „Ель” (Elle) и даде интервю, в което говори за връзката си с 67-годишния Никола Саркози, за здравословния начин на живот, към чието поддържане се насилва, и очарованието на епохата на топ моделите от 90-те.

В интервюто 54-годишната Бруни признава, че винаги е мечтала да бъде известна и е вярвала в успеха си. Тя смята себе си за щастлив човек и казва, че е късметлийка включително в личния си живот. Звездата нарича съпруга си "най-сигурният човек", когото е срещала.

Според Карла, преди да се срещне с политика, тя се е страхувала от сериозна връзка (преди това е имала такава връзка само с бащата на сина си Рафаел Ентовин). Но през 2007 г. се запознава със Саркози и се омъжва за него няколко месеца по-късно.

„Голямата любов е като вид убежище: ако я загубим, просто загиваме“, казва Бруни. Според нея, когато обичаш един човек и се концентрираш върху него, "животът става забързан".

Тя определя чувствата си към своя съпруг с думата "зависимост". „През всичките тези години нищо не се е променило много, дори физически всичко все още е невероятно“, споделя героинята на интервюто.

Карла признава факта, че красотата й е помогнала да успее, но е убедена, че "вътрешният пламък" е много по-важен от външната привлекателност. С този вътрешен огън, според знаменитостта, тя е наред, но също така отделя много време и усилия за външния си вид. Макар да признава, че не е доволна от необходимостта да спортува два часа на ден и да минимизира количество алкохол. „Ако не трябваше да мисля за здравето и да се придържам към тази луда трезвост, бих могла да пия като ирландски моряк“, откровеничи Бруни.

Карла си спомня с носталгия разцвета на топмоделите: върхът на кариерата й като моделка дойде в началото на 90-те, когато е била на 20. „Бях много весела, можех да се смея цял ден“, казва Бруни. „Беше благословено време, ерата на топмоделите. Станахме известни за една нощ, ей тъй от нищото, без особени усилия и заслуги. Просто фантастично! Наистина ми харесваше този живот, но той важи за 20-годишните. Живеех върху куфари, правих по пет пътувания до седмица."

Карла беше една от най-търсените моделки през 90-те години заедно с Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста и други супермодели. По това време тя бе една от 20-те най-добре платени моделки в света, печелейки по 7,5 милиона долара годишно. Бруни си сътрудничи с Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Yves Saint Laurent, Chanel и Versace. И днес външният вид на Карла остава един от еталонните в света на модата - нейният образ от 90-те години е копиран от Бела Хадид.

Карла би искала „да остане незряла, но да трупа мъдрост“. „След 20 години се надявам да съм жива и да не съм в най-лошото състояние“, казва тя.

Карла Бруни и Никола Саркози се ожениха през 2008 г., по това време Саркози вече беше президент на Франция. Те вдигнаха сватбата в Елисейския дворец. През 2011 година на двойката им се дъщеря, която кръстиха Джулия. /БГНЕС