В продължение на повече от 20 години марките BURNiT и SUNSYSTEM налагат интелигентни енергийни решения, свързани с отопление от възобновяеми енергийни източници. Зад лидерските позиции в сектора стоят успешни мениджърски решения, иновативни подходи, упорит труд, но и внимание към всички служители и партньори.

Успоредно с разрастването на производството и стъпването на нови пазари вървят и ангажиментите на BURNiT и SUNSYSTEM за социална отговорност. Системната работа на компанията е свързана с изпълнение на поставените цели за подобряване благополучието на работниците си, членовете на техните семейства и на широката общественост. Ето защо BURNiT и SUNSYSTEM избират да подкрепят значими спортни и културни събития. Спонсорството на концерта на групите „Тангра“ и „Сигнал“, състоял се в началото на декември в Арена Шумен, е не само отговорност на компанията към местната общност, отношение към българското песенно изкуство, но и почит към таланта на известните ни музиканти, чието участие на родната сцена е повече от 40 години.

За BURNiT и SUNSYSTEM е чест да бъде част от финансирането на този мащабен проект, който за шуменци се превърна в незабравим рок празник. Песните на „Тангра“ и „Сигнал“ обединяват няколко поколения и звучат актуални и днес. Освен емблематичните „Богатство“, „Любовта, без която не можем“ на „Тангра“, „Да те жадувам“, „Спри се“ на „Сигнал“, публиката настръхна от химна на България, изпълнен на китара от Александър Малиновски. Емоционалното преживяване за екипа на BURNiT и SUNSYSTEM по време на концерта бе малък подарък, чрез който корпоративната политика на компанията постига сплотяване на служителите си и насърчава отношение към културните ценности.

 

Платена публикация