Селин Дион е диагностицирана с нелечимо неврологично заболяване. Това обяви самата певица в емоционално видео в профила си в Инстаграм. "От дълго време се боря със здравословни проблеми и ми беше изключително трудно да се изправя пред вас и да го призная. Но, сега съм готова", сподели канадската звезда.

Редкият синдром, от който страда един на милион души, блокира движенията и говора на болния. "Постоянните спазми пречат на нормалния ми живот. Понякога не мога да се движа, не мога дори да пея”, заяви Селин Дион през сълзи, обявявайки, че се налага да отмени музикалните си изяви към момента.

"Работя изключително активно с моя спортен терапевт, за да върна физическата си форма. Надявам се това да се случи", каза още разстроената певица. През последните години плъзнаха слухове за здравословното състояние на певицата, която през последните години отслабна драстично.

Селин Дион отмени всичките си концерти заради здравословни проблеми

Сега тя е принудена да отмени датите на американското си турне. Певицата има храносмилателен проблем от дълго време и това причинява мускулни спазми, но също така отслабване.

Дарик