С поредица от предколедни турнири в различни спортове, които развива, Ученическа спортна школа в Шумен завършва календарната година.

Първи в състезание преди празниците участваха малките грации от направлението по художествена  гимнастика на школата под ръководството на Снежана Иванова. В турнира взеха участие и ОДК Търговище с треньор Лидия Русева . Всички 30 участнички от 7 до 12 години получиха медали, грамоти и коледни лакомства.

„Вие сте нашата радост и гордост; Благодарим за търпението, труда, упоритостта, които полагате в тренировките и любовта, която имате към художествената гимнастика.!“ каза в края на турнира Снежана Иванова.

Вчера щафетата пое и направлението по шах на УСШ "Хан Крум "с учител Атанас Димитров. Той проведе шахматен сеанс на едновременна игра. Участие взеха 34 школници от втори и трети клас. Въпреки оспорваните партии никой не успя да победи своя учител. Получи се един прекрасен шахматен празник, с много емоции. Всяко едно от децата получи грамота и лакомства за участие.

ШУМ.БГ