Брад Пит си спомня за първата си интимна сцена на екрана. Тя е била в телевизионния сериал от 80-те години "Далас".

59-годишният актьор от "Вавилон" говори пред „W Magazine“ за първия брой на списанието за 2023 г. - "Volume 1, Best Performances" - за първата си любовна сцена пред камера.

Пит откровено разказва: "Това беше в сериала "Далас". Трябваше да се търкалям в сеното в една плевня. Не мисля, че имах реплика. Просто се търкалях и се пързалях."

Актьорът участва в четири епизода на сапунената опера в ролята на Ранди, гаджето на героинята на Шалейн Маккол - Чарли Уейд, в периода 1987-1988 г.

В интервюто Пит продължава с разказ за известната си сцена от "Телма и Луиз" от 1991 г., в която играе ролята на Джей Ди с Джина Дейвис.

"Да, това беше моето влизане във висшата лига, предполагам. Джина беше толкова сладка, мила и внимателна. Мисля, че тази любовна сцена продължи два снимачни дни. Тя се грижеше за мен."

Той допълва дали е знаел колко голямо въздействие ще има филмът от 1991 г., след като е прочел сценария: "Просто си помислих, че съм човекът за това. Но те минаха през няколко други актьори. Отначало не получих ролята, а после ме извикаха повторно и пак не я получих и си казах: "Ха. Добре. Продължаваме напред. И после пак ме потърсиха. Мисля, че бяха около три пъти." /БГНЕС