С уникални гледки към морето и Стара Планина, най-новият хотелски комплекс от семейството на HVD хотели - Рейна дел Мар, е идеалното място за романтична почивка, семейна ваканция или уникално СПА-изживяване.

Местоположението, позволява на гостите да се насладят на плажа и на всички първокласни услуги в комплекса – просторните стаи, модерни и стилно обзаведени ресторанти и барове, уникален и единствен по рода си СПА-център в България, забавления за деца с професионални аниматори и най-важното - с безупречно обслужване!

Сега е Вашата перфектна възможност да избягате от ежедневието, да опитате множество кулинарни изкушения и  да се потопите в един различен свят на СПА удоволствия и релакс. HVD Reina del Mar умело съчетава лукс и уют в уникална симбиоза за гости от всички възрасти.

Добре дошли в света на блаженството!

Потопете се в един свят на абсолютна красота, здраве и благоденствие, сгушени между полите на планината и златния морски пясък!

Планината, галещият бриз и морето се обединяват в спиращо дъха съвършенство. Рейна СПА черпи вдъхновение именно от тази невероятна хармония, използвайки всеки аспект на околната среда, културата и благосъстоянието, за да Ви подари едно незабравимо преживяване.

Тук ще откриете идеалното място за събуждане на сетивата, пречистване на тялото, извисяване на душата, балансиране на ума и тялото. Място, на което ароматите и вкусовете са придружени от нежна музика, превръщаща времето в незабравим момент на хармония и благополучие.

 Насладете се на релаксиращата сила на водата и се потопете в нашите водни и термални зони, които разполагат с басейн за плуване, релаксиращ басейн с подводни струи, детски басейн, хамам, парна баня, финландска сауна, мека билкова сауна, помещение с натурална хималайска сол и зона за отдих. За да подобрите ползите от Вашите процедури и да увеличите максимално Вашето удоволствие от нашия СПА център, много от нашите процедури могат да бъдат комбинирани с тези невероятни съоръжения създадени специално за Вас. Ползите включват релаксация, подобряване на дихателната система, прочистване на тялото и укрепване на имунната система.

ПРЕМИУМ УЕЛНЕС

Добре дошли в Уелнес изживяване от друго измерение.

Ние от ХВД Хотели създадохме за нашите гости единствена по рода си Уелнес система за постигане на ментално и физическо съвършенство на тялото. Посредством нашето иновативно високотехнологично оборудване в една неповторима Уелнес среда сме комбинирали използването на топлина, вода и релаксация в едно уникално преживяване с невeроятен ефект за Вашето здраве.

ZEROBODY – Легло за суха флотация (нулева гравитация) с уникална и патентована система, предназначена за процедури върху 400 литра топла вода.

Леглото представлява иновативната суха еволюция на традиционната флотация, която е известна в международен план като един от най-ефективните антидоти срещу стреса. Умът е свободен да изрази изключителния си потенциал, а тялото се отпуска и регенерира в безпрецедентно сетивно изживяване.

Zerobody е функционален и удобен за употреба и е подходящ за всички –без противопоказание или възрастово ограничение. Не изисква съблекални или душове и лесно се дезинфекцира след всяка употреба, което гарантира пълна хигиена.

 СПА СУИТ

Лично убежище на уелнес за Вас и вашия любим човек.

Избягайте от ежедневната рутина и се поглезете с ексклузивно уелнес изживяване– напълно необезпокоявани – в нашия луксозен частен Спа суит.

Очакваме с нетърпение да създадем едно незабравимо изживяване за Вас и с удоволствие предлагаме фантастични Спа пакети или процедури според Вашите желания.

Насладете се в нашия частен суит – идеален за двойки, приятели, майки и дъщери или дори бащи и синове.

Създаден за най-ексклузивното изживяване, нашият Спа суит включва:

NUVOLA - легло за плаващи сесии при нулева гравитация с хроматични светлини и хидромасаж с регулируема температура, без директен контакт с вода.

Имате чувството, че се носите в облаците. Тези процедури за тяло се извършват в прегръдките на топлата вода на Нувола, без да са в пряк контакт с нея. Усещането за гравитация се губи, а специалната система за цветна терапия поставя тялото и ума в състояние на пълна релаксация. Оборудването позволява пълно потапяне на тялото без контакт с вода; система кара водата да тече и по тялото, така че гостът да се чувства увиснал и обвит от вода едновременно. По този начин една и съща температура се разпространява по цялото тяло, за да помогне на психо- физическата релаксация и да подготви кожата за по-бързо и по-дълбоко усвояване на активните съставки при евентуално ексфолиране или обвиване на тялото. Липсата на усещане за твърди опорни зони под тялото предизвиква усещане за липса нa гравитация.


И МНОГО ПОВЕЧЕ!

За резервации:

0884800979

reservations@reinadelmar-bg.com

www.reinadelmar-bg.com 

 

Рекламна публикация