Портмоне с голяма парична сума и дебитни карти намерила 17-годишната Виктория Антонова от Шумен, след което с родителите си издирили собственика и му върнали изгубената вещ. За доброто дело съобщиха от пресцентъра на полицията.

 Малко след 15:00 часа днес момичето вървяло по ул. “Марица” в града. Близо до трите високи блока срещу зала “Арена Шумен” на земята забелязала черно дамско портмоне. Взела го и веднага се обадила на родителите си. Съобщила, че в портмонето има много пари, дебитни карти и снимка на жена, без никакви лични документи.

Виктория и родителите й направили всичко възможно да намерят собственичката му. След около 15 минути успели да издирят жената, изгубила портмонето. Срещнали се пред зала Арена, където Виктория Антонова предала портмонето на Елена Дамянова. Жената казала на момичето, че изобщо не е очаквала да се намери и някой да й го върне. Плащала сметки и неусетно го изтървала.  Благодарила за постъпката на Виктория, която е ученичка в 11 в клас в СУ "Панайот Волов" в Шумен.

ШУМ.БГ