Стартира новият сезон при партитата на закрито в детски център "Мечтатели". Сред новите им предложения са тематичните рождени дни, при които е помислено не само за украсата, но и за най-подходящата цялостна анимация по време на празника.

И понеже в "Мечтатели" знаят, че всички обичат подаръците, усмихнатите им аниматори са приготвили своята изненада за рождениците. Не са пропуснали и родителите, които пък получават безплатна напитка – комплимент за тях, докато детето им се забавлява по време на свободните игри. Те се организират в часовете, когато няма планирано празненство.

В центъра изобилстват партитата по всякакви поводи – рождени дни, кръщенета, прощъпулници и лични празници. В ход е и подготовката на хелоуин парти, което ще се състои в края на месеца. Предлага се и целодневна, полудневна и почасова занималня за деца над 5 г.

Партитата се организират според желанието на клиента, като са включени анимация, тематични занимания и украса, фотозаснемане и кетъринг за деца и родители.

През последните години детски център „Мечтатели“  се утвърди като мястото на шуменци за бюджетни партита, където децата прекарват незабравимо време, а родителите са спокойни, защото е помислено за всичко.  

Центърът се намира в зала „Арена Шумен“ на ул. „Марица“ 111.

Телефон за контакт: 0897 359 244

Вижте фейсбук страницата им тук.

Платена публикация