"Какво значи да си кмет? Но не просто кмет, а кмет на родния град – там, където си израснал. От това по-голяма отговорност няма. Нямаш право на никакъв компромис. Нямаш право на лъжа, трябва да си само почтен, искрен и доблестен. Освен това трябва да си на разположение на хората 24 часа, 7 дни в седмицата – това е да си кмет в родния град.

А особено голяма е отговорността към Шумен, когато те издига партия ГЕРБ, която 12 години управлява страната. Партията, която 8 години управлява нашия град и благодарение на лидера Бойко Борисов в нашия град има вложени 200 милиона лева".

Това каза пред близо 2000-те членове и симпатизанти на ГЕРБ, дошли тази вечер в зала „Арена“ за заключителното събитие-концерт от предизборната кампания, кандидатът за кмет на община Шумен проф. Георги Колев.

На сцената бяха представени всички кандидати за кметове на населени места от общината, както и кандидатите за общински съветници.

„Скъпи симпатизанти на ГЕРБ, тази вечер е финалът на една дълга и изморителна кампания, но тази вечер е началото на една предстояща победа. Скъпи съграждани, виждате нашата листа. Тя е от всички сфери на социалния живот. Хора, които са доказали себе си. Уверявам ви, че всеки един от тях ще подходи към работата си сериозно, бъдем ли избрани. Сигурен съм, че в неделя ще се поздравим с победа, с най-много общински съветници!“, каза още кандидатът за кмет на Шумен.

Проф. Георги Колев благодари за подкрепата на присъстващите в залата народни представители Ралица Тодорова и Илтер Бейзатов, както и на всички членове на ГЕРБ, които са го приели в семейството на партията.

Финалната проява от предизборната кампания на ГЕРБ продължи с концерт, в който взеха участие Ансамбъл „Мадара“, танцовите състави „Дивдядово“ и „Лудоселци“ от Дибич, както и попфолк певицата Джина Стоева. Финалът на вечерта сложи поп звездата Дара, която изпълни най-актуалните си песни.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Пресцентър ПП ГЕРБ - Шумен