Спортни игри, музикални и танцови изпълнения и куп изненади ще има за всички, които посетят зала “Арена Шумен” на 21 май, неделя от 14,00 часа. Шоуто е наречено "Семейните забави на Шумен" и се организира от част от спортните клубове в Шумен, заедно с техни приятели.

Каузата, която отново събира шуменци е да се помогне на Живко Иванов, който е болен от мускулна дистрофия,, но твори музика и не се отказва да се развива.

В спортната част на събитието ще се проведат забавни щафетни игри в няколко категории "мама, татко и аз" " родител с дете" и "тя и той". Акцентът ще бъде върху доброто настроение и приятните емоции, а не толкова на състезателната част.

В залата ще се чуят изпълненията на детска вокална група "Маргаритка" от Смядово и на  деца със специални потребности от ЦСОБ и Ресурсен център в Шумен.

Клубът по латино танци Salsa Club Desita ще демонстрират своите умения в горещите ритми на бачата и салса.

Една изгряваща звезда в илюзионното изкуство и  магията, Виктор Петков, носител на първа  награда "Златна котка" от най-големият фестивал за магия на Балканите, ще  предостави възможност  на всички присъстващи да го видят на живо и в действие

Водещи ще бъдат най-спортните диджеи на България Теди Джорджо и Джордж.

Организаторите са предвидили забавления, лакомства и награди за всички участници.

Входът е свободен. Всички са добре дошли.

ШУМ.БГ